Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tonnikala-rieskarullat


Rieskarullat ovat mitä mainiointa evästä vappupiknikille. Tämä maukas tonnikalatäyte on erittäinen helppo ja nopea valmistaa. Tänä vuonna evästä oli ihana nauttia kauniissa auringonpaisteessa merenrannalla!

(n. 24 kpl)

4-5 kpl Fazerin täysjyvä-rullarieskaa
200 g Crème Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti -tuorejuustoa
2 prk tonnikalaa öljyssä valutettuna
kapriksia maun mukaan

  1. Sekoita täytteen ainekset ja levitä täyte tasaisesti rieskoille.
  2. Kääri täytetyt rieskat rullalle ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi.
  3. Laita paloihin cocktailtikut, jotta ryllat pysyvät kiinni.
  4. Työnnä cocktailtikkuun vielä esimerkiksi viinirypäle tai oliivi koristeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti