Ah, rakastan palkokasveja! Tein tästä ihanan pehmeänmakuisesta ruuasta pikaversion eli käytin valmiiksi esikeitettyjä papuja kuivattujen sijaan. Jos joskus on aikaa, kannattaa liottaa ja keittää pavut (n. 4 dl) itse.
(noin 6 annosta)
3 pkt GoGreenin suuria valkoisia papuja
1 sipuli silputtuna
2-3 valkosipulin kynttä muserrettuna
1 tlk tomaattimurskaa
2 rkl öljyä
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 tl kurkumaa
2 dl kookosmaitoa
- Kuumenna öljy wokissa ja kuullota sipulia ja valkosipulia muutama minuutti.
- Lisää joukkoon tomaattimurska, suola, pippuri ja kurkuma.
- Valuta pavut ja lisää ne sipuli-mausteseoksen joukkoon.
- Lisää kookosmaito ja keitä ilman kantta viitisen minuuttia.
- Tarjoile riisin kera tahi liharuokien lisukkeena.
Asiantuntijaraadin arviointi:
7-vuotias: "Hyvää."
4-vuotias: "Nää pavut on liian kovia mulle. Mä haluun syödä katkarapuja!"
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti