Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

torstai 8. maaliskuuta 2012

Porkkana-perunarieskat

Tänään söimme välipalaksi kaksi päivää vanhasta porkkana-perunamuussista leivottuja rieskoja. Kyllä maistui! Alkuperäisen reseptin bongasin täältä.


3 dl porkkana-perunamuussia
½ tl suolaa
1 kananmuna
2-3 dl täysjyvävehnäjauhoja

  1. Sekoita kylmään perunamuussiin suola, muna ja jauhot.
  2. Taputtele taikinasta rieskoja uunipellille ja pistele niihin haarukalla reikiä. 
  3. Paista 250-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia, kunnes pintaan on ilmestynyt tummia laikkuja.
  4. Levitä kuuman rieskan päälle ehtaa voita ja nauti!
 
Asiantuntijaraadin arviointi:

7-vuotias:
"Mä haluun suurimman!"
4-vuotias: "Hyvää."
1½-vuotias: Söi hyvin, halusi lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti