Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Mämmimousse

Mämmi, perinteikäs suomalainen pääsiäisherkku. Noh, herkku ja herkku... Herkullisen siitä saa vaahtoutuvalla vaniljakastikkeella! Ihmeen ihana yhdistelmä, rukiin hapan ja vaniljan makea maku.

(8 annosta)

3 dl mämmiä
1 tl sokeria
säilykepersikoita
cocktailkirsikoita
  1. Vaahdota vaniljakastike. 
  2. Yhdistä vaahto ja mämmi. Lisää sokeri. 
  3. Laita mousse jälkiruokamaljoihin ja koristele persikalla ja kirsikoilla.

Asiantuntijaraadin arviointi:

7-vuotias:
"Hyvää. Kyllä mä tykkään aika paljon."
4-vuotias: "
En tykkää. Se toinen musse oli parempaa, se vaalea." Tarkoitti pashaa :)
1½-vuotias: Onko hyvää? "Mmmhm." Eli on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti