Mämmi, perinteikäs suomalainen pääsiäisherkku. Noh, herkku ja herkku... Herkullisen siitä saa vaahtoutuvalla vaniljakastikkeella! Ihmeen ihana yhdistelmä, rukiin hapan ja vaniljan makea maku.
(8 annosta)
1 prk (2½ dl) Valion vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (9%)
3 dl mämmiä
1 tl sokeria
säilykepersikoita
cocktailkirsikoita
- Vaahdota vaniljakastike.
- Yhdistä vaahto ja mämmi. Lisää sokeri.
- Laita mousse jälkiruokamaljoihin ja koristele persikalla ja kirsikoilla.
Asiantuntijaraadin arviointi:
7-vuotias: "Hyvää. Kyllä mä tykkään aika paljon."
4-vuotias: "En tykkää. Se toinen musse oli parempaa, se vaalea." Tarkoitti pashaa :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti