(viidelle)
400 g naudan jauhelihaa
1 dl piimää
½ dl kaurahiutaleita
2 tl sambal oelekia
1 rkl soijakastiketta
1 rkl jauhettua korianteria
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl kardemummaa
½ tl muskottipähkinää
1 kananmuna
Täyte:
fetajuustoa
aurinkokuivattua tomaattia (palasina esim. basilikaöljyssä)
Lisäksi:
sipulia lohkottuna
- Sekoita kaurahiutaleet piimään, anna seistä kymmenisen minuuttia.
- Sekoita kulhossa sambal, soijakastike, korianteri, juustokumina, kardemumma, muskottipähkinä ja kananmuna.
- Lisää joukkoon jauheliha ja piimä-kaurahiutaleseos. Sekoita mureketaikinaksi.
- Levitä puolet taikinasta voidellulle uunivuualle tasaiseksi levyksi. Lado sen päälle fetajuustoa ja aurinkokuivattua tomaattia. Levittele loppu mureketaikina päälle ja muotoile nätiksi pötkyläksi. Lisää halutessasi murekkeen reunoille sipulilohkoja, voitele ne öljyllä.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
- Tarjoile riisin ja kasvisten kanssa.
Asiantuntijaraadin arviointi:
t
6-vuotias: "Tulista. Liian tulista." Söi silti hyvin.
4-vuotias: "Tulisempaa kuin chilipähkinät." Söi silti hyvin.
1-vuotias: Popsi ruokaa poskeensa reippaasti. Viis veisasi tulisuudesta.Note: Itse ra-kas-tan tätä ruokaa ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti