(neljälle)
Kastike
2 salottisipulia hienonnettuna
2 salottisipulia hienonnettuna
2 valkosipulin kynttä murskattuna
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja palasina
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja palasina
2 rkl oliiviöljyä
½ litraa kana- tai kasvislientä (laitoin vain puolikkaan kuution)
3 dl punaviiniä
½ litraa kana- tai kasvislientä (laitoin vain puolikkaan kuution)
3 dl punaviiniä
1-1½ rkl Maizenaa
Kana
4 broilerinfileetä
70 g parmesaania
suolaa
suolaa
mustapippuria
Lisäksi
n. 200 g tagliatelle-pastaa
- Kuullota sipulia, valkosipulia ja tomaatteja oliiviöljyssä kattilassa.
- Lisää kana- tai kasvisliemi ja punaviini ja keitä, kunnes kastiketta on jäljellä puolet (tämä kestää yllättävän kauan!). Suurusta kastike Maizenalla ja mausta mustapippurilla. Pidä lämpimänä.
- Pane broilerinfileet voideltuun uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele parmesaania fileiden peitoksi. Kypsennä fileitä 250-asteisessa uunissa kunnes ne ovat kypsiä.
- Keitä pasta ohjeen mukaan. Annostele lautasille ensin kastike ja sitten pasta. Asettele päällimmäiseksi broilerin rintafileet, jotka on leikattu viistosti 5-6 osaan.
Asiantuntijaraadin arviointi:
t
7-vuotias: "Tämä kana maistuu ihan oksennukselta." Söi kuitenkin ja lopuksi sanoi, että ruoka oli hyvää.
4-vuotias: "Ei ole hyvää."
1-vuotias: Söi hyvin.Note: Alkuperäinen resepti on jossain S-Marketista ostetussa keittokirjassa, mutta pienellä googlettamisella löysin sen myös täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti