(5-6 hengelle)
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
400 g naudan jauhelihaa
1 l keitettyjä ruskeita papuja
1 tlk tomaattimurskaa
1 suikaloitu paprika
1 tl chilijauhetta
2 tl paprikajauhetta
1 rkl juustokuminaa
ripaus mustapippuria
1 tl oreganoa
1 rkl soijakastiketta
1-2 rkl öljyä
- Silppua sipuli ja kuullota sitä öljyssä wokkipannussa. Lisää jauheliha ja paprika, ruskista ne.
- Kaada pavut ja tomaattimurska pannuun, lisää mausteet ja murskatut valkosipulinkynnet. Sekoita hyvin. Kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä noin tunnin ajan.
- Nauti ruoka keitetyn bataatin kanssa.
Asiantuntijaraadin arviointi:
6-vuotias: "Yäääääk, en syö!" Suostuttelun jälkeen maistoi kunnolla ja nosti peukalon pystyyn. Lautaselle jäi silti aimo kasa ruokaa.
3-vuotias: "Hyvää." Söi kaikki. Mukisematta.
1-vuotias: "---". Söi lautasen lähes tyhjäksi vaikka meinasi nukahtaa kesken ruokailun...
Note to self: Pikkuväen ruokaa, selkeästi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti