Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

tiistai 23. elokuuta 2011

Chili con carne

(5-6 hengelle)

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
400 g naudan jauhelihaa
1 l keitettyjä ruskeita papuja
1 tlk tomaattimurskaa
1 suikaloitu paprika
1 tl chilijauhetta
2 tl paprikajauhetta
1 rkl juustokuminaa
ripaus mustapippuria
1 tl oreganoa
1 rkl soijakastiketta
1-2 rkl öljyä

  1. Silppua sipuli ja kuullota sitä öljyssä wokkipannussa. Lisää jauheliha ja paprika, ruskista ne.
  2. Kaada pavut ja tomaattimurska pannuun, lisää mausteet ja murskatut valkosipulinkynnet. Sekoita hyvin. Kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä noin tunnin ajan.
  3. Nauti ruoka keitetyn bataatin kanssa.

Asiantuntijaraadin arviointi:

6-vuotias: "Yäääääk, en syö!" Suostuttelun jälkeen maistoi kunnolla ja nosti peukalon pystyyn. Lautaselle jäi silti aimo kasa ruokaa.
3-vuotias: "Hyvää." Söi kaikki. Mukisematta.
1-vuotias: "---". Söi lautasen lähes tyhjäksi vaikka meinasi nukahtaa kesken ruokailun...

Note to self: Pikkuväen ruokaa, selkeästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti