Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

maanantai 29. elokuuta 2011

Tofu-salaattikeitto

(neljälle)

1 pkt tofua
2 rkl öljyä
pala inkivääriä
3 porkkanaa
½-1 sipuli
1,2 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1-2 rkl soijakastiketta
2 rkl sherryä
1 tl sokeria
130 g rapeita salaatinlehtiä (tavallinen jäävuorisalaatti käy)
(mustapippuria)

  1. Kuutioi tofu ja ruskista sitä kuumennetussa öljyssä wokkipannulla. Nosta tofu lautaselle.
  2. Lisää kuumaan wokkiin pilkotut porkkanat, inkivääri ja sipuli. Kuullota muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää vesi, kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvisliemikuutio, soijakastike, sherry ja sokeri. Keitä muutama minuutti.
  4. Lisää salaatti keittoon ja anna sen pehmetä. Laita tofu takaisin wokkiin ja lämmitä. Lisää tarvittaessa mustapippuria.

Asiantuntijaraadin arviointi:

6-vuotias: "Hyvää."
3-vuotias: "Tää keitto on hyvää, ainakin tää (osoittaa lientä). Mä tykkään tästä niin paljon!"
1-vuotias: "Hammnammnamm."

Note to self: Liemi on tämän keiton parasta antia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti