(neljälle)
1 pkt tofua
2 rkl öljyä
pala inkivääriä
3 porkkanaa
½-1 sipuli
1,2 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1-2 rkl soijakastiketta
2 rkl sherryä
1 tl sokeria
130 g rapeita salaatinlehtiä (tavallinen jäävuorisalaatti käy)
(mustapippuria)
- Kuutioi tofu ja ruskista sitä kuumennetussa öljyssä wokkipannulla. Nosta tofu lautaselle.
- Lisää kuumaan wokkiin pilkotut porkkanat, inkivääri ja sipuli. Kuullota muutaman minuutin ajan.
- Lisää vesi, kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvisliemikuutio, soijakastike, sherry ja sokeri. Keitä muutama minuutti.
- Lisää salaatti keittoon ja anna sen pehmetä. Laita tofu takaisin wokkiin ja lämmitä. Lisää tarvittaessa mustapippuria.
Asiantuntijaraadin arviointi:
6-vuotias: "Hyvää."
3-vuotias: "Tää keitto on hyvää, ainakin tää (osoittaa lientä). Mä tykkään tästä niin paljon!"
1-vuotias: "Hammnammnamm."
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti