Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

maanantai 29. elokuuta 2011

Uunilohi

(neljälle)

500-600 g kirjolohifilee
1 sipuli
2 dl kermaa
1 tl kuivattua tilliä
suolaa
mustapippuria
(sitruunamehua)

  1. Voitele uunivuoka ja laita lohifilee siihen nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja tilliä (+ sitruunamehua). Laita pilkottu sipuli lohen ympärille vuokaan. Kaada kaiken päälle kerma.
  2. Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
  3. Tarjoile pastan tai keitettyjen perunoiden sekä salaatin kanssa.
Asiantuntijaraadin arviointi:

6-vuotias: "Maistuu hyvältä. Lisää! Tee tätä kalaa huomennakin." Otti 2 kertaa lisää.
3-vuotias: "Mä en tahtonut tätä ruokaa", syötyään lautasen tyhjäksi.
1-vuotias: Ei osallistunut raatiin tällä kertaa.

Note to self: Maukasta ilman sitruunamehuakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti