500-600 g kirjolohifilee
1 sipuli
2 dl kermaa
1 tl kuivattua tilliä
suolaa
mustapippuria
(sitruunamehua)
- Voitele uunivuoka ja laita lohifilee siihen nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja tilliä (+ sitruunamehua). Laita pilkottu sipuli lohen ympärille vuokaan. Kaada kaiken päälle kerma.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
- Tarjoile pastan tai keitettyjen perunoiden sekä salaatin kanssa.
Asiantuntijaraadin arviointi:
6-vuotias: "Maistuu hyvältä. Lisää! Tee tätä kalaa huomennakin." Otti 2 kertaa lisää.
3-vuotias: "Mä en tahtonut tätä ruokaa", syötyään lautasen tyhjäksi.
1-vuotias: Ei osallistunut raatiin tällä kertaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti