Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Appelsiinikala

(neljälle)

400 g seitifileetä
2 sipulia
1 rkl voita
1 tl curryjauhetta
1 appelsiini
½ tl suolaa
½ dl vettä

  1. Leikkaa kala sopiviksi annospaloiksi. Kuori ja silppua sipuli.
  2. Sulata voi isossa paistinpannussa ja ripottele curryjauhe sen joukkoon. Kuullota sipuleita mausteisessa rasvassa. 
  3. Lisää kalanpalat pannuun ja raasta pinnalle (hyvin pestyn) appelsiinin kuori. Mausta suolalla.
  4. Purista appelsiineista mehu ja lisää se veden kanssa pannuun. Hauduta kalaa kannen alla kunnes se on kypsää eli noin 15 minuuttia. 
  5. Tarjoile keitetyn riisin ja vihannesten kanssa.

Asiantuntijaraadin arviointi:

6-vuotias: "Hyvää kanaa." (Äitiä hihitytti.)
4-vuotias: "Yööök", kun näki ruuan lautasellaan. Karkkipäiväkortin esiinvedon jälkeen söi tarpeeksi eikä selvästikään kehdannut tunnustaa, että ruoka itse asiassa oli hyvänmakuista...
1-vuotias: "--------" kalalle ja riisille, "Iihihihi mämmämmäm, haha" parsakaalille.

Note to self: Aika sekalaista palautetta, mutta kaitpa tulos silti plussan puolelle pääsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti