(neljälle)
400 g seitifileetä
2 sipulia
1 rkl voita
1 tl curryjauhetta
1 appelsiini
½ tl suolaa
½ dl vettä
- Leikkaa kala sopiviksi annospaloiksi. Kuori ja silppua sipuli.
- Sulata voi isossa paistinpannussa ja ripottele curryjauhe sen joukkoon. Kuullota sipuleita mausteisessa rasvassa.
- Lisää kalanpalat pannuun ja raasta pinnalle (hyvin pestyn) appelsiinin kuori. Mausta suolalla.
- Purista appelsiineista mehu ja lisää se veden kanssa pannuun. Hauduta kalaa kannen alla kunnes se on kypsää eli noin 15 minuuttia.
- Tarjoile keitetyn riisin ja vihannesten kanssa.
Asiantuntijaraadin arviointi:
6-vuotias: "Hyvää kanaa." (Äitiä hihitytti.)
4-vuotias: "Yööök", kun näki ruuan lautasellaan. Karkkipäiväkortin esiinvedon jälkeen söi tarpeeksi eikä selvästikään kehdannut tunnustaa, että ruoka itse asiassa oli hyvänmakuista...
1-vuotias: "--------" kalalle ja riisille, "Iihihihi mämmämmäm, haha" parsakaalille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti