Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Fetatäytteiset kanan rintaleikkeet

(neljälle)

4 kpl kanan rintaleikettä
100 g fetajuustoa
rakuunaa
mustapippuria
öljyä

  1. Leikkaa rintaleikkeisiin "taskut" ja täytä ne fetajuustolla. Ripottele päälle rakuunaa. 
  2. Sulje taskut esimerkiksi cocktailtikuilla. Ripottele leikkeiden päälle pippuria ja öljyä. 
  3. Nosta leikkeet voideltuun uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.
  4. Tarjoile keitetyn riisin ja vihannesten tai salaatin kanssa.
Asiantuntijaraadin arviointi:



6-vuotias: "Hyvää."

4-vuotias: "Hyvää." Mutta jätti paljon syömättä.

1-vuotias: Suorastaan hotki kanan! :-O

 

Note to self: Ilmeisesti enemmän taaperoiden makuun tämä ruoka.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti