Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Sinappikana

(viidelle)

n. 600 g kananpaloja
suolaa 
mustapippuria 
2 dl kermaa 
1-2 rkl Dijon-sinappia 
1-2 tl rakuunaa 


  1. Pane kananpalat voideltuun uunivuokaan ja ripottele niiden päälle suolaa ja pippuria.
  2. Mausta kerma sinapilla ja rakuunalla ja kaada se kananpalojen päälle. 
  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  4. Tarjoa riisin ja salaatin kera.

Asiantuntijaraadin arviointi:

6-vuotias: "Lääh lääh lääh, nam! Tää on hyvää!"

4-vuotias: "Hyvää kanaa."

1-vuotias: "Hämmhämmhämm."
Note to self: Jes, upposi kaikkiin ongelmitta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti