Koska lanttulaatikko ei oikein jaksa vedota keneenkään meistä, mutta lanttu sinänsä on maukasta ruokaa juuri jouluksi, teen joka vuosi näitä kuutioita niin sanotusti lanttulaatikon korvikkeeksi. Maku on ihana - ainakin aikuisten mielestä!
(neljälle)
1 lanttu
50 g voita
1 rkl siirappia
suolaa
1 dl vettä
hienonnettua persiljaa
- Kuori ja leikkaa lanttu suupalan kokoisiksi kuutioiksi. Ruskista kuutiot voissa.
- Lisää mausteet ja vesi, hauduta kannen alla kypsäksi.
- Kaada kuutiot tarjoiluastiaan ja ripottele päälle persiljaa.
Asiantuntijaraadin arviointi:
7-vuotias: "Hyvää."
4-vuotias: "Mä haluan syödä tuota isoa porkkanaa." Mutta mausta ei tainnut oikein pitää.
1-vuotias: Ei suostunut maistamaan.
1-vuotias: Ei suostunut maistamaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti