Huonosti nukutun yön ja siivouksen- ja imetyksentäyteisen päivän jälkeen ei juurikaan kokkailuintoa löytynyt. Siispä kyhäsin kasaan aterian mahdollisimman helpolla, niistä aineksista joita kaapeista sattui löytymään. Tästä sösseröstä ei edes pitänyt tulla blogipostausta, mutta kun sapuska upposi asiantuntijaraatiin paremmin kuin uskalsin unelmoidakaan, laitan reseptin nettiin vaikka vain omaksi ilokseni. Voin joskus toiste kokkailla samaa maistuvaa ruokaa - helposti ja nopeasti.
(viidelle)
½ ps täysjyväfusilleja
400 g naudan (paisti)jauhelihaa
1 sipuli silputtuna
1 rkl öljyä
1 ps tacomaustetta
2 dl ruokakermaa
- Keitä fusillit ohjeen mukaan, valuta.
- Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota sipulia siinä muutaman minuutin ajan.
- Lisää jauheliha, paista kypsäksi.
- Sekoita jauhelihan joukkoon tacomauste. Lisää kerma, sekoita hyvin. Anna hautua noin 5 minuutin ajan.
- Sekoita jauhelihakastike fusillien joukkoon.
- Tarjoile juustoraasteen ja tomaattisilpun kera.
Asiantuntijaraadin arviointi:
7-vuotias: "Tulista. Lisää!"
4-vuotias: "Hyvää." Otti kaksi kertaa lisää!
1-vuotias: Ei ollut oikein suunmukaista, vain tomaatit kelpasivat kunnolla. Liekö syynä tulisuus vai se, että lapsukainen on sairaana...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti