(neljälle)
4 kanan rintaleikettä
Marinadi
3 rkl öljyä
½ sitruunan mehu
1 tl sambal oelekia
1 tl kuivattua salviaa
- Sekoita marinadin ainekset uuninkestävässä kulhossa.
- Laita kanan rintafileet kulhoon ja pyörittele niitä marinadissa. Anna seisoa puolen tunnin ajan huoneenlämmössä.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin kolme varttia.
- Tarjoile riisin kanssa.
Asiantuntijaraadin arviointi:
6-vuotias: "Tulista. Pahaa."
4-vuotias: "Eikä oo tulista vaan hyvää!" Alkoi onpas-eipäs -sanaharkka.
1-vuotias: Vetäisi ihan uskomattoman kasan ruokaa.Note to others: Suolaa voi lisätä marinadiin, jos haluaa. Ja jos ei tykkää tulisesta ruuasta, sambalia kannattaa laittaa vain ½ teelusikallista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti