Tietoja minusta

Sydämen äänen kuuntelija, henkisellä polulla kuljeskelija.

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Salviakana


(neljälle)

4 kanan rintaleikettä

Marinadi  
3 rkl öljyä
½ sitruunan mehu
1 tl sambal oelekia
1 tl kuivattua salviaa

  1. Sekoita marinadin ainekset uuninkestävässä kulhossa. 
  2. Laita kanan rintafileet kulhoon ja pyörittele niitä marinadissa. Anna seisoa puolen tunnin ajan huoneenlämmössä. 
  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin kolme varttia. 
  4. Tarjoile riisin kanssa. 
Asiantuntijaraadin arviointi:





6-vuotias: "Tulista. Pahaa."

4-vuotias: "Eikä oo tulista vaan hyvää!" Alkoi onpas-eipäs -sanaharkka.
1-vuotias: Vetäisi ihan uskomattoman kasan ruokaa.

Note to others: Suolaa voi lisätä marinadiin, jos haluaa. Ja jos ei tykkää tulisesta ruuasta, sambalia kannattaa laittaa vain ½ teelusikallista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti